CBOX22-D3 front

2i1 revolusjonerer korntransporten

En ny, norskutviklet container skal gjøre håndtering av korn lagt mer effektivt og kostnadsbesparende. Korncontaineren 2i1 fra Gjøvikbedriften Nordcon AS er en revolusjonerende krokcontainer som både halverer tiden det tar å transportere utstyret til jordet og plassen du trenger til vinterlagring.
-Dette er en perfekt løsning for bønder og alle som driver med transport av korn, sier Henning Rogne fra Nordcontainer AS.

To containere stables i hverandre

Nordcon AS har mange års erfaring med produksjon av transport- og avfallscontainere, og komprimatorer, i ulike størrelser og for alle behov. Den nyutviklede korncontaineren 2i1 er basert på velprøvet teknologi fra miljø- og avfallscontainere, som Gjøvikbedriften har levert en rekke av i mange år.
-Vi lanserte korncontaineren i fjor, og vi har allerede levert et titalls produkter til bønder og korntransportører. Denne containeren er designet for enkel lasting og lossing av en bil med krokpåbygg. Som navnet sier, kan to containere stables i hverandre. Det betyr at du bare trenger halve plassen til vinterlagring, og du kan ta med deg to containere på en tur ut på jordet. Har du henger, får du med deg fire i slengen, sier Rogne.

Høy kvalitet til konkurransedyktig pris

Korncontaineren 2i1 leveres i tre størrelser som kan romme 22, 25 eller 30 kubikkmeter korn.
-Vi utvikler og produserer markedsledende modeller av vel prøvde konstruksjoner og kan tilby kostnadseffektive løsninger for ethvert behov, forteller Henning Rogne.
-Som våre øvrige produkter, kan korncontaineren 2i1 leveres i de fleste kjente stålkvaliteter og interne kombinasjoner av disse. Med en container fra Nordcon får du rett og slett høy kvalitet til en konkurransedyktig pris.

Del dette innlegget

Vil du vite mer?