Vårt samfunnsansvar

Bilde av de vi sponser i Nordcon

Slik tar vi ansvar

Nordcon AS er forpliktet til å ta samfunnsansvar og følge bærekraftige praksiser i alle virksomhetsområder. Vi har definert fem prioriteringer som guider vår tilnærming til samfunnsansvar.

Miljø: Vi prioriterer å minimere vår påvirkning på miljøet ved å redusere avfall og utslipp, spare energi og ressurser, og velge bærekraftige produkter og tjenester. Vi tar også ansvar for å fremme miljøvennlige praksiser blant våre ansatte og leverandører.

Arbeidsmiljø: Vi tror at et trygt og sunt arbeidsmiljø er grunnlaget for å skape en effektiv og produktiv arbeidsplass. Vi jobber kontinuerlig for å forbedre våre arbeidsforhold og beskytte helsen og sikkerheten til våre ansatte og leverandører.

Etisk praksis: Vi følger høye etiske standarder i vår virksomhet, og vi forventer at våre partnere og leverandører gjør det samme. Vi tar ansvar for å opprettholde høy integritet og transparens i alt vi gjør, og vi respekterer menneskerettigheter og arbeidstakerrettigheter.

Unge talenter: Vi vil investere i unge talenter fremover for å utvikle fremtidige ledere i vår bransje. Vi ønsker å gi unge mennesker muligheter til å utvikle sine ferdigheter og ta del i arbeidslivet.

Levende lokalsamfunn: Vi tror på betydningen av å være en god nabo og en aktiv deltaker i samfunnet. Vi støtter lokale initiativer og prosjekter, og vi jobber for å opprettholde en positiv innvirkning på samfunnet rundt oss. Derfor sponser vi motorsportstalentet Kristiane Hvaal Engh og Jørgen Evensen Lund. Han er et junior-sprinttalent, på 100 og 200 meter, fra Gjøvik. Av samme grunn sponser vi også Gjøvik Hockey.

I tillegg har vi sponsoravtaler med Raufoss IL Friidrett og Storhamar Håndball Elite. Fordi levende lokalsamfunn er viktig!

Disse prioriteringene er en integrert del av vår virksomhetsstrategi, og vi jobber kontinuerlig for å opprettholde vårt engasjement og forbedre våre praksiser. Vi tror at vår langsiktige suksess er avhengig av å ta ansvar og handle på en bærekraftig måte.

Les mer i vår seksjon FAQ

Bilde av motorsportstalentet Kristiane Hvaal Engh

Vi sponser Kristiane Hvaal Engh

Bilde av Jørgen Evensen Lund.

Vi sponser Jørgen Evensen Lund

Vi sponser Gjøvik Hockey

Vi sponser Gjøvik Hockey

Vi sponser Raufoss IL Friidrett

Vi sponser Storhamar Håndball Elite

Kontakt oss

Ikke nøl med å ta kontakt med oss for å få mer informasjon om hva vi kan gjøre for deg!